OVER AVIFLORA

Aviflora is een traditioneel familiebedrijf dat al meerdere generaties (inmiddels al de 4de generatie) actief is op Schiphol Amsterdam Airport. Dit is ooit begonnen in 1952, waarbij Aviflora haar allereerste verkooppunt opende op de Luchthaven Schiphol, vandaag de dag beter bekend als Schiphol Oost. Toen de luchthaven vervolgens in de jaren zeventig verhuisde van Schiphol Oost naar het nieuwe Schiphol Centrum, verhuisde Aviflora mee. In de jaren die volgden groeide Schiphol meer en meer en Aviflora groeide mee. 

Inmiddels heeft het familiebedrijf niet alleen verkooppunten in onder andere alle vertrekhallen (Lounge 1, Lounge 2 en Lounge 3) en op de verschillende pieren van Schiphol Amsterdam Airport, maar ook een verkooppunt op Eindhoven Airport en verkooppunten op de drijvende bloemenmarkt aan het Singel te Amsterdam

Verdeeld over alle verkooppunten staan er vele gastvrije en vakbekwame werknemers iedere dag klaar om het Aviflora gevoel over te brengen op onze klanten. In deze verkooppunten hanteert Aviflora twee concepten: “All the best from Holland” en “House of Tulips”. Aviflora heet u graag van harte welkom op één van onze verkooppunten.