WINKELS

Aviflora heet u graag van harte welkom op één van onze verkooppunten op Schiphol Amsterdam Airport, Eindhoven Airport of op de drijvende bloemenmarkt aan het Singel te Amsterdam. Voor meer gedetailleerde informatie per verkooppunt, verwijzen wij u graag naar de verschillende winkelpagina’s.

AIRSIDE - HOUSE OF TULIPS

LOUNGE 1

Onderweg naar een van de Schengenlanden of op doorreis naar uw eindbestemming? Op zoek naar een laatste herinnering aan Nederland? U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen in ons ruime aanbod van tulp gerelateerde producten. Ons gastvrije Aviflora team staat voor u klaar!

LOUNGE 2

Vliegt u naar het Verenigd Koninkrijk of bent u op (door) reis naar een Intercontinentale bestemming? U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen in ons ruime aanbod van tulp gerelateerde producten. Ons gastvrije Aviflora team staat voor u klaar!

LOUNGE 3

Bent u op (door) reis naar een Intercontinentale bestemming? Op zoek naar een laatste herinnering aan Nederland? U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen in ons ruime aanbod van tulp gerelateerde producten. Ons gastvrije Aviflora team staat voor u klaar!

LANDSIDE - ALL THE BEST FROM HOLLAND

PLAZA

Staat u op het punt te vertrekken of uw relaties/naasten te verwelkomen? Kom een kijkje nemen op Schiphol Plaza voor een ruim assortiment aan bloemen, boeketten, ballonnen en souvenirs. Bent u als reiziger, afhaler of dagjesmens op Schiphol Plaza? Neem gerust een kijkje in ons ruime assortiment. Ons gastvrije Aviflora team staat voor u klaar! 

EINDHOVEN

Bent u als reiziger, afhaler of dagjesmens op Eindhoven Airport? Neem gerust een kijkje in ons ruime assortiment. Ons gastvrije Aviflora team staat voor u klaar!

BLOEMENSINGEL

Bent u op zoek naar typische Hollandse en tulp gerelateerde souvenirs, zaden en bollen in Amsterdam? Dan bent u bij de boten van Aviflora op de bloemenmarkt aan het Singel in Amsterdam aan het juiste adres! Ons gastvrije Aviflora team staat voor u klaar!