BLOEMEN

In het unieke aanbod van verse producten op de luchthavens, biedt Aviflora het gehele jaar ook verse bloemen. Bloemen mogen bijna overal ter wereld mee naartoe genomen worden en zijn er ook voor bestemd om bijvoorbeeld wereldwijd 20 uur mee te vliegen. Als dé Tulpenspecialist van Schiphol Amsterdam Airport en Eindhoven Airport bestaat het grootste aandeel van de verkochte verse bloemen uit verse tulpen, variërend van bossen van tien, 30, 40 of 50 stuks.

Daarnaast biedt Aviflora onder andere ook rozen en gemengde boeketten. Om de klant van deze uitermate verse producten te kunnen voorzien, heeft Aviflora inkopers die bijna dagelijks op de bloemenveiling van Aalsmeer bloemen van A1 kwaliteit inkopen. Bij aankomst van de verse bloemen worden de bloemen door ons eigen bloembindersteam verwerkt tot bossen en boeketten die dan via de luchthavens of de bloemenmarkt aan het Singel hun weg naar de klant vinden.

VERZORGTIPS

TULPEN

  1. Snijd of knip ongeveer 2,5 cm van de stelen recht af
  2. Voeg de helft van de bloemenvoeding toe aan een klein laagje koud water
  3. Laat het bloemenpapier of folie de eerste twee uur om de tulpen heen
  4. Ververs het water na 2 dagen met de andere helft van de bloemenvoeding

Rozen

  1. Snijd of knip ongeveer 2,5 cm van de stelen schuin (45 graden) af
  2. Voeg de bloemenvoeding in de vaas met handwarm water toe
  3. Ververs het water na 2 dagen

Tip: Wilt u voorkomen dat uw vaas en het water troebel worden? Voeg dan het bijgeleverde zakje bloemenvoeding of een klein scheutje chloor aan het water toe, dit doodt de bacteriën in het water.